diumenge, 7 de setembre del 2014

LES COLLES DEL GRUP GALZERAN DE RUBÍ GUANYEN EN TOTES LES CATEGORIES EL CONCURS D'ENCAMP

  
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra 
 

El XXIè Concurs de Colles Sardanistes, celebrat ahir en el marc del XXVIè Aplec de la Sardana d’Encamp, ha tingut un clar guanyador: els Galzeran de Rubí, que s’han endut el primer premi en totes les categories.   
El concurs, que s’havia de celebrar a la Plaça dels Arínsols, finalment ha tingut lloc al Complex Esportiu d’Encamp, a causa de la pluja. Aquest fet, però no ha afectat la celebració, en la qual hi han pres part 16 colles i ha aplegat unes dues-centes persones.
 
Així, la Colla Galzeran de Rubí, ha estat la millor valorada pel jurat, seguida d’Enèrgica de Barcelona i de Dintre el Bosc, de Manresa. En la categoria de colles petites, els guanyadors han estat els Petits Galzeran, que han repetit el guardó en la categoria Alví, amb els Quitxalla Galzeran. No obstant això, els Petits Amunt i Crits de Terrassa han guanyat en la categoria de punts lliures. L’acte ha estat amenitzat per la Cobla la Principal de Llobregat.
 
L’acte ha congregat nombroses persones vingudes d’arreu, i ha continuat durant el vespre amb el tradicional sopar de germanor.
 
Josep Dallerès rep la Grandalla d'argent en reconeixement a la seva implicació amb el món de la sardana
L'acte de lliurament de guardons ha tingut lloc al sopar de gala amb motiu del 27è Aplec de la Sardana dels Pirineus.                              
Josep Dallerès ha rebut aquest dissabte la Grandalla d'argent que atorga l'Associació Sardanista la Grandalla d'Encamp en reconeixement a tota una vida de dedicació al món de la sardana. Dallerès ha agraït el guardó i ha volgut dedicar-lo al record d'alguns amics que ja no hi són i que fa vint-i-cinc anys van tirar endavant el projecte de l'Associació La Grandalla, com el desaparegut recentment, Modest Jordana.
 
 
L'entrega del premi s'ha produït durant el sopar de germanor del 27à Aplec sardanista d'Encamp, que ha aplegat unes cinc-centes persones.
L'acte ha comptat amb la presència del cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, que ha agraït l'esforç de l'Associació La Grandalla i els ha encoratjat a seguir treballant perquè els ciutadans d'Encamp segueixin tenint aquesta especial relació amb la sardana.
 
El 27è Aplec de la Sardana dels Pirineus tanca avui amb una ballada popular i un concurs de colles improvisades que posa el punt final a un cap de setmana sardanista a la parròquia encampadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada