dimecres, 10 de setembre del 2014

La Dolç Infern s’endú els dos concursos puntuables del cap de setmana

La colla Xalem de Bellvís torna a fer bon paper a les dues cites i continua perseguint els de Lleida
                                                                                Imatge: Marc Rovira

FSCLL / Servei de Comunicació
 
Aquest primer cap de setmana de setembre ha estat intens per les colles lleidatanes i com és habitual, la Dolç Infern no ha fallat. En els dos concursos puntuables (Encamp també en celebrava però fora del 40è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma) van fer-se amb la primera posició i ja han començat a desmarcar-se de la classificació, a l’espera del tram final de la competició. De les colles lleidatanes que van participar als concursos, la Xalem, de Bellvís, va seguir a la formació de Lleida i continuen perseguint-la a la competició general, mantenint la segona posició. En categoria de punts lliures, segons el jurat, la Dolç Infern també va ser la millor colla.
 
La plaça Pau Casals de Vilanova de Bellpuig va acollir el concurs dissabte, en un ambient de festa major amb el qual la colla amfitriona, la Sol Ixent no va fer mal paper. Diumenge, la cita es va traslladar al passeig del Terrall de les Borges Blanques on, a banda de les colles de la Terra Ferma, es van exhibir la colla Roques Blaves de la Passió, d’Esparreguera, l’Encara hi som, de Vilanova i la Geltrú, que va venir acompanyada de les seves colles alevines i infantils.
 
La propera cita pels sardanistes de Lleida és aquest diumenge al Parc de Sant Eloi de Tàrrega.

S’anul·la el concurs de Verdú
El concurs de Verdú, previst per l’11 d’octubre vinent, s’ha hagut de suspendre per motius econòmics. Així, la Festa de la Verema i del vi es queda sense concurs de sardanes ja que l’Ajuntament no podia assumir la despesa que implicava. L’Agrupació Sardanista de Verdú confia en què aquesta situació sigui temporal i el concurs es pugui celebrar en un futur. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada