divendres, 5 de setembre del 2014

BARCELONA CELEBRA DEMÀ UNA BALLADA DE SARDANES EN SUPORT A LA VIA CATALANA 2014

CRIDA L'ATENCIÓ QUE NO HI HAGI CAP BALLADA PROGRAMADA PER LA DIADA A LA CAPITAL DE LA SARDANA
 
Demà a les 6 de la tarda,  el Passeig Lluís Companys de Barcelona serà l’escenari d’una ballada de sardanes que portarà per títol ‘Camí cap a la independència’. 

L’objectiu és conscienciar i animar al públic en general a participar en la manifestació de l’11 de setembre d’enguany en què es vol formar una ‘V’ gegant a través de la Gran Via de les Corts Catalanes i la Diagonal de Barcelona, amb la Plaça de la Glòries com a vèrtex d’unió.

A aquesta ballada s’hi preveu l’assistència de diverses autoritats del Districte de Ciutat Vella, del Parlament de Catalunya i de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). També hi haurà la coneguda advocada Magda Oranich.

La ballada comptarà amb la participació musical de la cobla Vila d’Olesa. Algunes de les sardanes que s’hi podran saltar són ‘300 anys i punt’ d’en Xevi Capdevila; ‘Catalunya independent’, d’en Jaume Olivé o ‘Independansa’, d’en Jordi Paulí.

També s’hi preveu l’actuació de la colla sardanista de Barcelona 9 de novembre, i s’hi podran veure actuacions d’altres elements de la cultura popular catalana com bestiari festiu, bastoners i corals.

L’esdeveniment l’organitza l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona (ACFB) juntament amb l’ANC i compta amb el suport d’Òmnium Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada