divendres, 6 de febrer del 2015

ELS CONCURSOS A LA GUIA

 

 
Després que en l'edició de l'any passat de la encara guia d'Aplecs s'inclogués a la part final del llibret la llista, encara que no complerta, dels concursos  programats per la temporada, enguany es dóna un pas més en la visualització d'unificació que  està portant la Confederació Sardanista. Segons ens expliquen des de la mateixa Confederació:" La principal novetat d’enguany és justament la inclusió dels concursos de sardanes de competició al mateix nivell que els aplecs. A més a més, també incorpora contactes amb recursos per a tots aquells que necessitin diverses eines i solucions per a la seva activitat sardanista."

A la Guia d’enguany hi consten fins a 179 aplecs i 60 concursos, escampats per Catalunya, Andorra i el Rosselló. Se n’ha fet una tirada de 14.000 exemplars que es podran aconseguir a través de les territorials dels aplecs, al Palau de la Virreina de Barcelona, diverses oficines de turisme d’arreu de Catalunya i a la seu de la Confederació Sardanista de Catalunya.
La Confederació Sardanista de Catalunya és l’encarregada de coordinar i editar la Guia, confeccionada per les diverses territorials d’aplecs, la Federació Sardanista del Rosselló i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.
 
Com ja sabem, demà en coneixerem el resultat. Serà a les 5 de la tarda al Liceu barceloní. A l'acte s'inclou un apunt musical de la cobla La Principal del Llobregat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada