dilluns, 2 de febrer del 2015

JOSEP CARRERAS PER TANCAR BARCELONA 2014

LA CLOENDA DE BARCELONA, CAPITAL DE LA SARDANA 2014 ES CELEBRARÀ DISSABTE VINENT AL LICEU AMB UN CONCERT DEL TENOR BARCELONÍ

EMMARCAT DINS EL FESTIVAL DEL MIL.LENI, COMPTA AMB L'ACOMPANYAMENT MUSICAL DE LA SIMFÒNICA DE COBLA I CORDA DE CATALUNYA I LA CORAL POLIFÒNICA DE PUIGREIG
 
El passat  28 d’octubre, a l’auditori de la Torre Banc Sabadell de Barcelona, la productora musical Concert Studio donava a conèixer la programació del Festival del Mil·leni i entre els diversos concerts que integra hi ha una actuació del tenor Josep Carreras, qui cantarà sardanes i cançons populars al Gran Teatre del Liceu, en el marc de la clausura de Barcelona, Capital de la Sardana 2014.
El concert serà  a les 8 del vespre i comptarà amb l'acompanyament  musical de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i la Coral Polifònica de Puig-Reig.
Encara es poden trobar localitats a través de la pàgina de venda d’entrades oficial del Liceu: www.bit.ly/1yuDgrO. Els preus van des dels 18 € fins als 117 €.



LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA GUIA D'APLECS I CONCURSOS ACTE PREVI A LA CLOENDA
El Foyer del Gran Teatre del Liceu  acollirà hores abans, a 2/4 de 6 de la tarda, la presentació de la Guia d’Aplecs i Concursos 2015 i el traspàs solemne de la Capitalitat de la Sardana a la vila de Calella. En el decurs de l'acte hi haurà un apunt musical per la cobla La Principal del Llobregat. Serà un tastet de 3 obres del seu nou espectacle ‘Manuel de Falla i Catalunya’.
A la presentació hi assistiran el director general de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig; l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; el president de la Coordinadora d’Entitats Sardanistes de Barcelona, Enric Sans; el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado i diverses personalitats vinculades al món de la sardana i la dansa catalana.

L''organització informa que l'acte és gratuït però l'aforament és limitat, i que per aquest motiu, és imprescindible confirmar l'assistència a info@conf.sardanista.cat o bé al telèfon 933 197 637.
    Programa:

     
  Cobla Ciutat de Girona al Camping Sardanista Bonavista de Calella 26-07-2014

LA CLOENDA DEL CAMPIONAT 2014, ÚLTIM ACTE DE LA CAPITALITAT



 
El proper dia 22 el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau acullirà la cloenda de la temporada sardanista de competició 2014.
 Les colles de tot Catalunya s'aplegaran a partir de les 10 del matí en aquest recinte modernista de l' històric hospital de Lluís Domènech i Montaner per rebre els trofeus i recordatoris de la temporada 2014.
Alhora, la cloenda comptarà també amb la visita al recinte modernista, una ballada de sardanes amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona dins el recinte modernista així com un espectacle lúdic per als més petits.
Encabat el matí, hi haurà un dinar de germanor per a totes les colles que s'hi vulguin sumar.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada