dimarts, 24 de febrer del 2015

EL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU ACULL LA FESTA MAJOR DE LA SARDANAESPORTIVA


                                                                                                                          Imatge: F. Vallejo

LA CLOENDA DEL CAMPIONAT 2014 TANCÀ DIUMENGE LA CAPITALITAT DE BARCELONA
 
NÚRIA ESCUDÉ  ESCOLLIDA NOVA PRESIDENTA DE LA UNIÓ DE COLLES EN L'ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓ QUE TANCAVA LA JORNADA
 
SEBASTIÀ ALBA,  HISTÒRIC  CAPDANCER DE LA COLLA VIOLETES DEL  BOSC, REP  LA INSÍGNIA D'OR I BRILLANTS DE LA MA DEL PRESIDENT DE LA UCS SANTI FERRERFÀBREGA
 
                                                                                                                Imatge:Víctor Cibran

A quarts d'onze del matí començaren a entrar les més de 500 persones, la majoria dansaires de les colles, al recinte modernista de Sant Pau per començar els actes de la Cloenda del Campionat de Catalunya 2014.
Mentre que a la sala Pau Gil al llarg de tot el matí es feien les entregues de premis i recordatoris en totes les categories, als jardins  centrals del recinte els més petits podien gaudir d'un espectacle d'animació infantil amb el Grup Polcasol3i posteriorment tot el públic assistent pogué gaudir de la ballada de sardanes amb la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.
Simultàneament, s'Alhora que pen grups reduits, s'anaven fent visites guiades per tot el recinte, per a tots aquells que s'haguéssin inscrit previament.
Al migdia, una gran part dels assistents participaren en el dinar de germanor preparat per l'ocasió en una sala gats a les immediacions de Sant Pau.
 
L'ASSEMBLEA DE LA UCS TANCA LA JORNADA FESTIVA
Per la tarda la federació va celebrar la seva assemblea anual en que va ser escollida nova presidenta la Sra Nuri Escudé, que ja ostentava el càrrec de sots-presidenta en l'anterior junta.
Com és habitual, es va presentà el Campionat 2015, encara que haurem d'esperar uns dies per conèixer els diferents calendaris de cada categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada