divendres, 31 d’octubre del 2014

La colla Dolç Infern, a tocar del títol

    La colla Dolç Infern al concurs de Bellvís , diumenge passat / Imatge: Marc Rovira

FSCLL / Servei de Comunicació
 
La perseverança té recompensa i aquesta es diu Campionat. La colla Dolç Infern s'ha mantingut constant i ferma en les seves actuacions al llarg de la temporada i ara té a l'abast un nou títol del Campionat de Colles que enguany arriba a la 40a edició. Els de Lleida es van tornar a imposar a Bellvís, en el penúltim concurs de l'any, i han consolidat un lideratge gairebé indiscutible des del mes de març. En la classifiació provisional els segueixen els Estol-Espígol, que també van quedar segons l'any passat, i que enguany han anat escalat posicions sobretot en aquesta darrera època de campionat.
 
Al concurs de Bellvís però, els d'Agramunt van resultat tercers, perquè la segona plaça se la va adjudicar Tarragona Dansa. I és que a Bellvís, fins a quatre colles, d'un total de 13, no competien pel Campionat sinó que eren de fora de la demarcació. El penútlim encontre de la temporada va tenir com a guanyador de la categoria infantil de la Colla Sardanista Terrabastall, de Sant Vicenç dels Horts, mentre que els Estelats quedaven com a primers de la demarcació. En alevins van ser l'Esclat de Primavera els que van guanyar, mentre que en punts lliures, els d'Agramunt van superar, com és també habitual, els de Lleida per escalar posicions per la classificació definitiva.

Última cita, Balaguer
Els sardanistes lleidatans tenen la darrera cita de la temporada el 9 de novembre vinent a Balaguer, en un concurs on l'Acstell vol commemorar els 40 anys reunint colles antigues i exsardanistes que ja no competeixen per omplir la plaça del Mercadal. Coincidint amb el 9-N, els organitzadors han descartat fer coincidir el certamen amb la prova del Campionat de Catalunya i per aquest motiu, la trobada guanya en un sentit de país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada