dijous, 23 d’octubre del 2014

RECTA FINAL DEL CAMPIONAT DE LA TERRA FERMA

La Dolç Infern continua liderant el 40è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida
                                                                       Imatge del concurs /Font: Pilar Artero

FSCLL / Servei de Comunicació
www.sardalleida.org 
              
Queden poques setmanes perquè finalitzi el 40è Camapionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida, i la colla Dolç Infern té tots els números per aconseguir-lo. En la darrera prova, el concurs de Preixana, els de Lleida no van fallar i es van imposar a les 8 colles participants.
Els Estol-Espígol van aconseguir la segona posició de la classificació, seguits dels Xalem, una de les colles que competeix per la segona posició també a la classificació general. La colla Somni, de Lleida, Font de Valldans, de Ponts i Verge del Miracle, de Balaguer, han continuat la classificació, mentre que els Jovencells, de Cervera, la Ferma de Ponent, de Bellpuig i la Brut Natura de Les Borges Blanques l'han tancat.
 
En la categoria de punts lliures, la colla Estol-Espígol ha superat les dues colles del Grup Sardanista Montserrat que hi participaven. Els Estelats d'Agramunt, s'han endut la primera posició en categoria infantil, mentre que la colla Esclat de Primavera d'Almacelles, ho ha fet en la categoria Aleví.
 
Ja només queden dos concursos per tancar aquest 40è Campionat de colles. Diumenge vinent, la cita és a Bellvís, i dues setmanes més tard, el 9 de novembre, es coneixerà el desenllaç a Balaguer, a la plaça Mercadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada