dimarts, 16 d’abril del 2013

LA FEDERACIÓ SARDANISTA PRESENTA A LA SEVA ASSEMBLEA LA FUTURA CONFEDERACIÓ SARDANISTA DE CATALUNYA

JOAQUÍM RUCABADO: "LA INTENCIÓ ÉS ACABAR L'ANY AMB LA CONFEDERACIÓ CONSTITUÏDA"
 
L'ASSEMBLEA APROVA SENSE CAP VOT EN CONTRA L'ADHESIÓ A LA SECTORIAL DE SARDANES DE L'ANC I  LA DECLARACIÓ A FAVOR DEL DRET A DECIDIR

                                                                                                    Assemblea 2013 / Imatge: Felip Vallejo
 
Dissabte passat la Federació Sardanista de Catalunya va celebrar la seva assemblea general ordinària amb tres punts molt importants sobre la taula: la presentació de la Confederació Sardanista de Catalunya i les adhesions a la Sectorial sardanista de l'ANC i  de la declaració pel dret a decidir.
 
La Confederació, que  ha de substituir a l'actual  Federació,  estarà integrada per les diferents federacions de nivell territorial, ara provincials, i les federacions de caracter nacional de les diferents activitats (Unions), Unió de Colles, i les que es vagin crean en el futur.
El canvi més important serà que les entitats locals només tindrien representació directe en la Federació  corresponent al seu territori, i en la o les Unions de les seves activitats pròpies.
Sense cap dubte, un repte molt important i com apuntava Joaquím Rucabado, president de la Federació, altament necessari per la superviència del sector.

Una proposta que surgeix del treball conjunt de la Federació i  Unió de Colles, i que aquesta última  ja va presentar a la seva assemblea celebrada el passat 9 de març a Juneda. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada