diumenge, 21 d’abril del 2013

ARENYS DE MUNT TORNA AL CALENDARI DE LA COMPETICIÓ SARDANISTA AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

36 COLLES OMPLEN LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA EN UN CONCURS  AMB UNA ORGANITZACIÓ MOLT BEN RESOLTA


                                                                                                         Sardana de lluïment / Imatge: F. Vallejo


EN EL CAMPIONAT DE BARCELONA-CIUTAT LES COLLES MARE NOSTRUM I VIOLETES DEL BOSC S'HAN IMPOSAT EN UNA SARDANA CADASCUNA
 
LA MANLLEUENCA ENCÍS GUANYA EN EL CAMPIONAT DE LES COMARQUES BARCELONINES EN LES DUES SARDANES
  
Després de tres anys des de l'última edició, avui el concurs d'Arenys de Munt ha tornat amb molt bona nota al calendari competitiu. Assolint una alta participació amb  35 colles vingudes d'arreu del país.
Emmarcat dins els actes de la Capitalitat de la Sardana 2013, ha acollit la jornada inaugural dels campionats territorials de Barcelona-ciutat i de les Comarques barcelonines i diverses colles en competició lliure. 
 
Malgrat la limitació de l'espai a la plaça, l'organització del concurs ha resolt satisfactòriament la distribució de les diferents categories en  6 sardanes de lluïment, molt ben interpretades per la cobla Jovenívola de Sabadell. Una organització àgil ha fet que la duració del concurs no s'ha hagi resentit significativament, cosa que han agraït tant les colles com el nombrós públic assistent.  
 
                                                                                                  Sardana de Germanor / Imatge: F. Vallejo
 
Per llegir més clica aquí


5 comentaris:

  1. No estic d'acord pel que fa a la organització molt ben resolta. M'agradaria que quedés constància que, pel que sé (no sé si més colles s'hi van trobar), la colla infantil Arquiris va acabar ballant, a la primera sardana de la seva tanda, en un cantó de la cobla on el so era deficient, l'espai limitat i els jurats no podien tenir, en absolut, una visió prou clara de la colla.
    Aina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi estic d'acord, Aina. L'espai, a més, va perjudicar alguna colla. Sembla que per les colles petites en alguns concurs no se les té en compte... També participen en els campionats, senyors organitzadors...

      Elimina
    2. Gràcies per les vostres aportacions. Entre tots fem més gran aquest blog.
      Salutacions

      Elimina
    3. Hola a tots, jo vaig ser-hi a Arenys de Munt el dia del concurs de colles i em va semblar que estava tot molt ben organitzat,és veritat que la plaça és petita i alguna colla estava als cantons però la plaça és el que és, crec que se'n van sortir prou bé i va ser un dia fantàstic per aquells que disfrutem amb la sardana i la cobla.

      Elimina
    4. No podem justificar que algunes colles hagin estat perjudicades dient: la plaça és el que és. Molt lleig. Les colles petites també disfruten de la sardana, sempre i quan puguin ballar en condicions, i aquestes condicions no es van acomplir per a totes les colles... Si no poden encabir tantes colles, doncs que no n'agafin tantes. Hi ha poblacions on se'ls ha tret el campionat per coses com aquesta.

      Elimina