dissabte, 2 de març del 2013

DEMÀ ES PRESENTA SARDANES PER LA INDEPENDÈNCIA

L'ACTE SERÀ PRESIDIT PER LA PRESIDENTA DE L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA CARME FORCADELL I PEL VICEPRESIDENT CARLES CASTELLANOS

Amb una excepcional Cobla per la Independència, demà es presentarà a la ciutadania la Sectorial sardanista de l'Assemblea  Nacional Catalana. 
Ho farà amb una multitudinària ballada de sardanes que comptarà amb la participació de gaire bé 50 músics que s'aniràn alternant en formacions de 22 membres que formaran aquesta Cobla Per la Independència per interpretar les 9 sardanes d'estrena  escrites per l'ocasió. Aquestes peces són obres de 9 compositors que voluntàriament han aportat el seu treball en pro d'aquesta causa: Marcel Caselles, Xavier Capdevila, Jordi Feliu, Dani Gasulla, Joan Làzaro, Jordi Paulí, Xavier Forcada i Xavi Molina.
Es preveu una gran representació de tots els àmbits sardanistes i de tot el territori català. A la pregunta sobre el grau d'implicació de les colles sardanistes al projecte, Anna Costal, coordinadora de la Sectorial i Xavier Pla, secretari, declaren que: ".... Pel què fa al grau d'impliació de les colles sardanistes en aquest projecte, a nivell de membres de colles la resposta ha estat molt bona. Fins i tot vindran algunes colles d'arreu de Catalunya. Tanmateix, la resposta de la Unió de Colles ha estat nul·la. No s'hi han volgut implicar ni ens han facilitat que puguem difondre informació sobre la sectorial entre els seus membres."  
L'acte comptarà amb l'especial col.laboració de l'actor Quim Masferrer.
Ja ho sabeu doncs, a les 12 del migdia a la Plaça de l'església de Cornellà de Llobregat,  a ballar per la Independència de Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada