dissabte, 16 de març del 2013

ARENYS DE MUNT HA INAUGURAT AVUI LA SEVA CAPITALITAT SARDANISTA 2013


FRANCESC CASSÚ I JORDI FORT,   AL MERIT MUSICAL I SARDANISTA RESPECTIVAMENT, LA COLLA SOL IXENT,  A LA CONTINUÏTAT PELS SEUS 50 ANYS D'ACTIVITAT I EL PROJECTE REVESSES.CAT,  A INICIATIVES RENOVADORES SÓN ALGUNS DELS GUARDONATS DELS PREMIS CAPITAL DE LA SARDANA

Ballada de sardanes aquest matí amb La Principal de La Bisbal / Imatge: Felip Vallejo
 
Avui s'ha inaugurat oficialment la capitalitat sardanista d'Arenys de Munt 2013 amb tot una sèrie d'actes festius i institucionals presidits per l'alcalde de la vila el senyor Josep Manel Ximenis.
 
Al matí s'ha fet una ballada de sardanes amb La Principal de la Bisbal,  la proclamació de la vila com a Capital de la Sardana 2013 i l'anunci dels guardonats dels Premis que porten el mateix nom.
 
Mascota oficial / Imatge: Capital de la Sardana
Després d'un dinar popular, La Principal de la Bisbal ha ofert un concert sota la direcció de Francesc Cassú.Tot seguit una cercavila pels carrer del poble ha donat entrada  l'espectacle inaugural "Sardana Universal", que ha comptat amb la participació de les entitats locals de cultura popular, de la cobla dels sons essencials i  de la colla sardanista Xàldiga amb la "sardana enlairada" que ja van presentar a Budapest en el marc de l'Aplec Internacional l'estiu passat. La direcció artística de l'espectacle ha anat a càrrec de Gog i Magog/Jordi Pesarrodona.
 
Sardana aèrea amb la colla sardanista Xàldiga / Imatge: Enric Capdevila


Per acabar aquesta gran diada i amb motiu del centenari del Centre Moral de la població, s'ha representat al teatre d'aquesta entitat l'obra "Petjada". 
 
Podeu seguir la programació de tot l'any i totes les notícies a: arenysmuntcapitalsardana.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada