diumenge, 3 de març del 2013

1500 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DE SARDANES PER LA INDEPENDÈNCIA


CARME FORCADELL, PRESIDENTA DE L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA,  DÓNA LA BENVINGUDA A LA SECTORIAL  SARDANISTA
 


                                                                                 Parlament de Carme Forcadell / Imatge: Felip Vallejo


Felip Vallejo
Cornellà de Llobregat


La plaça de l'església de Cornellà de Llobregat s'ha quedat petita amb el miler i mig de persones entre balladors i músics que han assistit aquest matí a la presentació de la sectorial sardanista de l'Assemblea Nacional Catalana.
 
A l'acte centrat en la multitudinària ballada de sardanes també s'ha presentat la Cobla per la Independència que per aquesta ocasió ha estat formada per una cinquantena de músics dividits en dues  cobles que han interpretat les 9 sardanes d'estrena escrites especialment per avui.  Jordi Paulí, Dani Gasulla, Xavier Forcada, Xavi Capdevila, Jordi Feliu, Xavier Molina, Marcel Caselles, Jaume Oliver i Joan Làzaro han estat els autors de les sardanes interpretades.  
 


A la mitja part de la ballada l'actor Quim Masferrer, que ha presentat l'acte, ha donat la paraula a l'Anna Costal,  coordinadora de la  sectorial, Carles Castellanos i Carme Forcadell, vicepresident i presidenta respectivament de  l 'Assemblea Nacional Catalana, que han encoratjat als assistents a inscriure's a l'Assemblea. Abans, Joaquím Rucabado ha llegit un manifest escrit pel sabadellenc Lluís Subirana.
 
Entre el públic assistent s'ha pogut veure un gran nombre de directius d'entitats i  pel que fa a les colles,  el  Grup Maig, Encís, Dansaires Vilanovins,  La Lira Vendrellenca i els Dansaires del Penedès, com a grups més nombrosos.
Per finalitzar l'acte s'ha ballat la sardana Somni del mestre Manel Saderra Puiferrer amb tots els músics tocant a l'hora.
   
                                                                                                                   Colla Encís / Imatge: Felip Vallejo
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada