dissabte, 12 d’abril de 2014

NEIX LA CONFEDERACIÓ SARDANISTA DE CATALUNYA

L'Assemblea General Extraordinària de la FSC ha aprovat la seva transformació  en la Confederació Sardanista de Catalunya.
Servei de Premsa - FSC
Barcelona, 12 d’abril de 2014
 L’Assemblea General Extraordinària de la Federació Sardanista de Catalunya ha acordat transformar l’entitat en la Confederació Sardanista de Catalunya per gran majoria dels assistents a la reunió, avui dissabte, 12 d’abril, a la sala Mompou de la seu de l’SGAE de Barcelona. 
Imatge de l'assemblea amb el logotip de la CSC / Im.: FSC
Aquesta transformació implica la creació d’una entitat de 3r nivell que aglutinarà un doble vessant: totes les federacions sardanistes territorials de Catalunya i el Rosselló i totes les organitzacions dels diversos actors sardanistes: cobles, colles i associacions.
La Confederació Sardanista de Catalunya és el punt culminant d’un procés iniciat fa més d’un any per tal d’unificar totes les expressions i entitats sardanistes sota una figura que eviti duplicacions. Serà l’interlocutor únic per a l’administració pública per a grans temes sardanistes d’àmbit nacional i promocionarà, difondrà i defensarà la sardana com ha fet fins ara la Federació Sardanista de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada