dimecres, 16 d’abril del 2014

LA PRINCIPAL DE LA BISBAL, PREMI NACIONAL DE CULTURA 2014


Dimecres 16, abril 2014 / sala de premsa

                            Font d'imatge: La Principal de la Bisbal
 


El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha anunciat  els guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura 2014. El jurat format pels membres del Plenari del CONCA ha decidit distingir aquest any 10 persones i entitats.
Entre els guardonats hi trobem La cobla-orquestra La Principal de la Bisbal, cobla oficial de la Generalitat de Catalunya i Creu de Sant Jordi.
Els altres designats per rebre les màximes distincions de la cultura catalana són el científic Joan Massagué, l'editor Jaume Vallcorba, la pallassa Pepa Plana, l'escriptor Vicenç Pagès, la directora d'orquestra Mireia Barrera, el coreògraf Roberto Oliván, l'organització Amical Wikimedia, el museu nord-americà The Dalí Museum St.Petersburg i el festival de música Sónar.
L'entrega dels premis, dotats amb 15.000 euros, tindrà lloc el proper 2 de juny. Amb els Premis Nacionals de Cultura (2014) el CoNCA vol distingir la innovació, al continuïtat i l'excel·lència. Els guardons reivindiquen la creativitat “com a símbol d'un país amb un dinamisme cultural que és part constitutiva de la seva personalitat històrica”.
 



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada