dimarts, 15 d’abril del 2014

JOAN CARLES SALTÓ NOU COORDINADOR DE "SARDANES PER LA INDEPENDÈNCIA"

DIUMENGE ES VA PRESENTAR LA NOVA JUNTA DE LA SECTORIAL SARDANISTA DE L'ANC

UNA BALLADA MULTITUDINÀRIA A LA PLAÇA DE SANT JAUME DE BARCELONA EL PROPER 18 D'OCTUBRE, UN DELS REPTES DE LA NOVA JUNTA
 
Lectura del Manifest Sardanista / Imatge: CarmePru

Aquest diumenge  es va fer la presentació de la nova junta de la sectorial de l'ANC "Sardanes per la Independència" a El Vendrell.

La nova junta està formada inicialment per en Joan Carles Saltó, coordinador, Enric Capdevila, secretari i Jan Morros i Came Pruñonosa, vocals.

Joan Carles Saltó, és membre de la Junta de la Unió de Colles Sardanistes i President de l'Agrupació Sardanista de Juneda.

Un cop acabat l'acte, els assistents es van traslladar a Calafell on es celebrava una ballada de sardanes. En el decurs de la qual, en Jan Morros  va llegir el Manifest  de Sardanes per la Independència.

El mateix Joan Morros, ens explica el projecte la Sectorial per enguany: ".... el  recolzament de la Sectorial a les ballades d'arreu del pais que ho sol·licitin, que ens portarà a un  gran acte multitudinari que voldriem que fos la celebració d'una gran ballada a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, el proper 18 d'octubre ....."

                                                                                                       Imatge de la ballada / Font: CarmePru


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada