dilluns, 11 de novembre del 2013

VALLS, FINAL13: " LA FESTA ÉS AL CARRER"



 
Toni Egea
UAF


Tot és a punt a la Ciutat de Valls perquè aquest diumenge 17 de novembre la plaça El Pati es converteixi en l'escenari de la  gran festa dels petits sardanistes, la gran final de colles Alevins, Infantils i Juvenils acompanyades de practicament 45 colles de tot Catalunya.
Tensió total amb les colles alevines ja que s'ho juguen tot en un sol concurs, dues sardanes que ens donaran una campiona d'aquest 2013.
 
En la categoria d'infantils, tot de cara perquè la colla Estel de les Gavarres se'n porti el campionat, al segon lloc res està decidit l'actual campiona Petits Tarragona Dansa té una petita ventatge sobre la colla Guspira de Lleida.
El campionat juvenil practicament decidit amb una clara campiona la colla Cabirols de Sabadell que se'n portaran casi amb tota seguretat el Gegant de Valls que la acredita com a Campiona 2013.
El 2n lloc dels juvenils estarà molt renyit, hi haurà un duel entre les colles Nova Tarragona Dansa i la Montgrí 2000 de Torroella, on les dues colles estan empatades a punts així que l'emoció està asegurada. 

Una novetat del 42 Cocurs de Colles de la Unió Anelles de la Flama és la cobla, després de més de 15 anys de la Contemporania aquest any la interpretació musical anirà a càrrec de la Reus Jove, que actualment és una de les formacions musicals més reconegudes del país. 
 
Més novetats, des de l'organització s'han convidat a dues colles per tal de fe-ls'hi un reconeixement, la Colla Violetes de Bosc i la Colla Sabadell  Campiones 2013 amb categoria de grans i veterans. Les dues colles ballaran al centre de la plaça del pati una sardana de 5 tirades elles soles rodejades de totes les colles petites.
Aquest és un acte d'homenatge que l'organitzacio preten portar a terme anualment.

El cartell anunciador de la Final és obra del fotògraf Tarragoní  Andreu Gual i del estudi de diseny  Logoscan de Valls, que vol demostrar l'elegància, sencillesa i joventut de la sardanaesportiva més jove.

Com sempre  aquest concurs estarà rodejat de festa amb sorpreses i una gran cercavila inicial a càrrec del bestiari i gegants vallencs.

 
Imatges: UAF


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada