dimecres, 7 de setembre del 2016

Mare Nostrum surt invicta de Lloret i lidera en solitari la Final A absoluta

Mans Amigues i Violetes del Bosc completen el podi d’aquesta primera jornada celebrada diumenge a la tarda
 

                           Foto Colla Mans Amigues al concurs de Lloret / Font: Colla Sabadell

Felip Vallejo

Amb l’absència de la colla Xàldiga, diumenge es va celebrar la primera jornada de la Final A absoluta. La vigent campiona, la barcelonina Mare Nostrum, va defensar el títol amb fermesa assolint el primer lloc en les tres sardanes de la competició, encara que no va gaudir de la unanimitat del jurat fins a la tercera sardana.
La lluita pel segon lloc es va centrar en les colles Mans Amigues i Violetes del Bosc. El duel va jugar a favor de la barcelonina en la primera sardana, que es va quedar  a un sol punt de la Mare, però la balança es va decantar cap als cassanencs a partir de la segona, amb una Mans Amigues més segura de sí mateixa.
A la part baixa de la taula la Tarragona Dansa va assolir el quart lloc en les tres sardanes, per davant d’una Riallera, que va demostrar la seva voluntat de seguir avançant en la classificació.
 
En el següent vídeo veiem a la colla Mare Nostrum en la segona sardana del concurs (Autor Manuel Muñoz)


 
Haurem d’esperar a la propera jornada per veure quin paper tindrà  la Xàldiga, després de mostrar un gran nivell en la fase de repesca. De moment, la penalització per no haver assistit a Lloret els ha col·locat en última posició.
 
Classificacions
cl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada