dissabte, 3 de setembre del 2016

ENCAMP OBRE UN MES DE SETEMBRE CARREGAT DE CONCURSOS

AMB UN TOTAL D’ONZE,  AQUEST TORNA A SER EL MES AMB EL MAJOR NOMBRE  DE CONCURSOS DE L'ANY
 

Aquest cap de setmana la població andorrana d’Encamp celebra el 23è Concurs de colles sardanistes, emmarcat dins l’Aplec de la Sardana dels Pirineus que enguany arriba a la 29ena edició. Així, a les cinc de la tarda a la Plaça dels Arinsols,  una dotzena de colles provinents d’Andorra, Catalunya i França competiran en el concurs que donarà el tret de sortida als actes del dia que inclouen també un sopar de germanor i un concert-ballada  amb la cobla La Flama de Farners a  la Sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Demà, a partir de 2/4 d’11 del matí , a la plaça dels Arínsols, podrem gaudir de l’Aplec amb les cobles La Flama de Farners i La Principal del Llobregat en sessions de matí i tarda. 

Una hora més tard, a la població de Vilanova de Bellpuig es celebrarà una nova jornada del campionat de la Terra Ferma i a les 10 de la nit Olot acollirà una nova jornada del Campionat gironí.
 
Demà les cites seran a Les Borges Blanques pel matí, també del campionat lleidatà i a Lloret per la tarda, que encetarà la Fase final del Campionat de Catalunya a més d'acollir una nova jornada del Territorial gironí. 
   
La setmana vinent ens espera el  concurs de Tàrrega diumenge al matí, Torroella de Montgrí i Tarragona el diumenge 18 i acabarem el mes amb els concursos de Barcelona, Cervera i Sitges el dia 25.

 
ES REPRÈN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA
Després de quasi un mes i mig sense competició, demà per la tarda  a Lloret es reprendrà el Campionat Nacional amb la primera jornada de la Final A absoluta.
Les colles Mans Amigues, Mare Nostrum, Riallera, Tarragona Dansa, Violetes del Bosc i Xàldiga es disputaran el títol al llarg de les 4 jornades que consta aquesta fase final, que acabarà el 6 de novembre a Balaguer.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada