dilluns, 23 de febrer del 2015

Ponts es reestrena i inicia el 41è Campionat de Colles Sardanistes


                                                                                       Font imatge: Marc Rovira
COMUNICACIÓ | Sardalleida.org

La colla Dolç Infern de Lleida comença la temporada defensant el títol de campiona i s’emporta el primer concurs
 
 
 
 
 
La temporada de concursos sardanistes Lleida ja ha començat. Ponts es va reestrenar diumenge com a seu, després d’un període de temps en què no ha organitzat el certamen i va recuperar el concurs sardanita. Ho va fer amb nota perquè tot i el fred i la ressaca de Carnaval, va aconseguir aplegar un nombrós públic a la plaça Planell, que van donar caliu i suport als sardanistes que encetaven la temporada. Fins a 6 colles de grans i 3 de categories infantils van competir en la primera jornada del 41è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, en un concurs on els reconeixements i la nostàlgia pels records que s’emanen dels concursos que antigament es feien a Ponts, van marcar part dels discursos, entre els quals destaca el de Marcelí Teixidor, un dels activistes sardanistes vinculats a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. 
 
La colla Dolç Infern, del Grup Sardanista Montserrat, va defensar el títol de campiona que es va endur la temporada passada i es va emportar la primera posició seguida dels Xalem de Bellvís i els amfitrions Font de Valldans, de Ponts, que van celebrar els 50 anys de la colla amb aquesta tercera posició. La colla Verge del Miracle de Balaguer, la colla Jovencells de Cervera i la Ferma de Ponent de Bellpuig van tancar la classificació. Les colles del GSM van ser les úniques que van competir en les categories juvenil, infantil i aleví, i per tant, la Guspira, l’Escarlata i els Dimoniets es van endur també, el seu primer concurs.
 
Als sardanistes de Ponent els quedaran 14 concurs, fins al novembre, per demostrar el seu nivell. El calendari més imminent continua l’1 de març a Almacelles. Al maig, serà el torn de Lleida i Agramunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada