dimarts, 3 de febrer del 2015

LA COORDINADORA D'ENTITATS SARDANISTES DE BARCELONA, PREMI CIUTAT DE BARCELONA 2014

 

CULTURA POPULAR I TRADICIONAL


EL JURAT, COMPOST PER JOSEFINA ROMA (PRESIDENTA), XAVIER CORDOMÍ, LLUÍS CALDUCH, JORDI LARA I JESÚS VENTURA, ACORDA ATORGAR PER UNANIMITAT EL PREMI:
 a la Coordinadora d’Entitats Sardanistes de Barcelona 
per la realització del conjunt d’actes de “Barcelona Capital de la Sardana 2014”. El jurat vol destacar l’excel·lència i l’impacte aconseguits.
 
La capitalitat de la Sardana de Barcelona, premi 'Ciutat de Barcelona' 2014

 
 
El conjunt d'actes organitzats per la Coordinadora d'Entitats Sardanistes de Barcelona aquest 2014 ha donat el seu fruit. A part de la bona acollida i participació dels ciutadans en la majoria d'actes organitzats, l'ajuntament de la Ciutat Comtal ha volgut reconèixer-ho distingint l'entitat impulsora amb un dels premis 'Ciutat de Barcelona' en la seva vessant de cultura popular i tradicional. Aquest dimarts al migdia, s'ha fet públic el veredicte de tots els premiats, on cada guardonat rebrà 7.000 euros.
 
L'acte d'entrega dels premis amb l'alcalde Xavier Trias, tindrà lloc el proper 10 de febrer al Saló de Cent, comptarà amb l’actuació de la cantant Joana Serrat, i serà presentat per Àgata Roca. 
 
Aquest premi és un reconeixement a la tasca ingent realitzada per la Coordinadora durant un any de feina, tasca que l'Institut de Cultura ha volgut destacar per  l'excel·lència dels actes organitzats i l'impacte aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada