dijous, 2 d’octubre del 2014

La colla Dolç Infern no afluixa a Cervera en un concurs passat per aigua

La colla Xalem de Bellvís aconsegueix una meritòria 2a posició
                                                                              Imatge: Laura López

             
FSCLL / Servei de Comunicació

Com cada any coincidint amb la Festa Major de Cervera se celebrava el ja 53è concurs de colles sardanistes de Cervera, puntuable per al 40è campionat de la Terra Ferma que organitza l'ACSTELL, una branca de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. La colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat no afluixa en el seu intent d'endur-se el campionat, un anys més, i com porta fent durant tota la temporada es va proclama guanyadora amb claredat. La seva perseguidora, és la colla Estol-espigol d'Agramunt que només va poder fer una quarta posició i es despenja una mica de la classificació provisional general.
La colla Xalem de Bellvís, que esta fent un gran campionat aconsegueix igualar la seva millor posició aquesta temporada i acaba segona del concurs, tal com va fer a Almacelles i Vilanova de Bellpuig. La colla somni, que segueix les passes de la seva germana gran, la Dolç Infern acaba en tercera posició i mostra la seva clara voluntat per lluitar pel títol, o si més no per pujar al podi.
 
El concurs va comptar amb colles de fora del campionat de la Terra Ferma com Llaç d'Amistat de Moià, Aires d'Or de Santpedor o Sempre Laietans de Barcelona. El amfitrions Jovencells només van poder fer una desena posició, per davant de la colla Ferma de Ponent de Bellpuig.
El concurs però es va poder completar a causa de les inclemències del temps, i van haver de suspendre el concurs, eliminant la sardana revessa i la de punt lliures i només es van poder fer les dues sardanes de lluïment.
 
La propera cita dels sardanistes no serà fins al proper 19 d'octubre que és veuran les cares al concurs de Preixana.
Com sempre podeu consultar la classificació sencera de Cervera i totes la classificacions de la temporada al web de sardalleida.org així com la classificació provisional general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada