dissabte, 18 d’octubre del 2014

DIUMENGE A TERRASSA CONEIXEREM LA COLLA CAMPIONA DE VETERANS 2014

DESPRÉS DE SITGES, AQUEST ES EL SEGON I ÚLTIM CONCURS DE LA FINAL A EN AQUESTA CATEGORIA
 
EL CONCURS EGARENC TAMBÉ ACULL LA PENÚLTIMA  JORNADA DE LA FINAL A EN LA CATEGORIA ABSOLUTA
 
Colla Sabadell, ferma candidata de nou al títol
 

Amb dos primers llocs assolits a Sitges, la colla Sabadell afronta el concurs amb força tranquilitat, pero sense baixar la guàrdia, segons ens explica explica Manuel Muñoz:
 " .... La Sabadell està preparant la final de Terrassa com si no existís cap avantatge en la classificació sobre les colles Roques Blaves i Toc de Dansa, pensem que aquesta es l'única formula vàlida per portar el Campionat un altre cop a Sabadell. "

Colla Roques Blaves de la Passió,  d'Esparraguera
Tant Toc de Dansa com  Roques Blaves, haurien d'assolir el primer lloc a les dues sardanes i la Sabadell fer dos tercers   per posar-se al capdavant de la classificació general. Les dues colles, en empat tècnic en segona posició,  lluitaran aferrissadament per aquest lloc del podi, i tal com he dit abans, amb l'esperança de guanyar el campionat amb una punxada  dels sabadellencs.   
Més allunyats ens trobem amb la també de Sabadell Ressò  quarta  i Aires Gironins, que haurà de lluitar molt per sortir de l'última posició.

Veurem doncs diumenge com queda configurat el primer podi de la temporada 2014.


Colla Toc de Dansa, de Tarragona 
I ja per acabar, he demanat a Maunel Muñoz  una valoració del campionat:
 "..... En quant al actual sistema de competició, no trobem que sigui del tot just, les colles es juguen el campionat en tant sols dos concursos, i gairebé sense marge de maniobra. Esperem que per l'any vinent es pugui fer un Campionat més interessant".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CLASSIFICACIÓ GENERAL PROVISSIONAL*


* Sense extreure la pitjor puntuació
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada