dilluns, 9 de juny del 2014

CAMPIONAT DE CATALUNYA 2014 (III): LA CATEGORIA JUVENIL


COMENÇA DISSABTE VINENT A PALAMÓS  AMB LA PARTICIPACIÓ DE 5 COLLES D’ARREU DEL PAÍS

Amb el debut de la colla Creixent, de Canet de Mar, i el canvi de la colla Somni per la Guspira, les dues del Grup Sardanista Montserrat de lleida, tením enguany  una competició amb 5 colles, una més que en la temporada anterior.
 
LES  COLLES
COLLA
LOCALITAT
CABIROLS
SABADELL
CREIXENT
CANET DE MAR
GUSPIRA
LLEIDA
MONTGRÍ 2000
TORROELLA DE MONTGRÍ
NOVA TARRAGONA DANSA
TARRAGONA
 
ELS  CONCURSOS
LOCALITAT
DATA
HORA
LLOC
PALAMÓS
14.06
22 h.
El Port Vell 
LLORET
07.09
18 h.
Plaça de Pere Torrent
SITGES
28.09
18 h.
Plaça de Fragata
VALLS
16.11
12 h.
Plaça del Pati
 
Manel Andreu, entrenador de la Nova Tarragona Dansa ens valora el campionat d'enguany:
 
"La valoració té dos sentiments contradictoris:
El favorable és que no et jugues tota una temporada en dos mesos, com passava abans amb el començament i acabament tradicional de Sitges i Valls. Trobo que el resultat és més just si la temporada es fa més llarga.

El negatiu és que la data del primer concurs 14 de Juny és fatal pel tema estudis. En la categoría jovenil la majoria de balladors estan fent els últims cursos d’ESO, Batxillerat i alguns Selectivitat i es fa molt difícil compaginar els assaigs amb els estudis i fins i tot es produeixen casos d’absències per aquest motiu."
 
" ... En la reunió de començament de temporada l’àrea del campionat va fer aquest plantejament  i la veritat és que no es va posar cap inconvenient perquè es va parlar més del fet favorable d’allargar la temporada, de la problemática de trobar concursos que acceptessin fer bàsics, de la voluntat de que els bàsics fossin rotatius i no es fessin sempre a les mateixes localitats, que d’analitzar les dades en si mateix....." 

".... Personalment sempre he recolzat els canvis en el Campionat si es fan amb la voluntat de millora i de no “enquilosar-se” fent sempre el mateix. Molts concursos intenten modernitzar-se fent canvis i el Campionat també ho ha de fer. Una vegada presa la decisió, haurem d’analitzar al final de temporada si ha estat una decisió positiva o no...."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada