dissabte, 14 de setembre del 2013

4 CONCURSOS PER AQUEST CAP DE SETMANA

SOLSONA, TORROELLA DE MONTGRÍ, LLORET I TARRAGONA, ELS  CERTAMENS QUE FAN QUE SIGUI EL CAP DE SETAMANA AMB MÉS ACTIVITAT DE L'ANY

Els canvis en la data de celebració dels concursos de Torroella de Montgrí i de Lloret, junt amb la recuperació del concurs de Solsona han fet passar d'un  concurs, l'any passat, a quatre els que es celebren aquest cap de setmana, transformant-lo en el més actiu de la temporada.

SOLSONA RECUPERA EL SEU CONCURS
Amb caracter bianual, segons informava Sardalleida.org, el  20 d'gost de 2012, es segueix organitzant aquest certamen solsonenc.
així, avui, amb la participació de 8 colles, es celebrarà una nova edició dins el circuit del Campionat de la Terra Ferma.  Serà a la Plaça del Camp a partir de les 6 de la tarda.

EL CONCURS DE TORROELLA  S'ENMARCA DINS L'APLEC DE LA SARDANA 

                    Concurs 2011 / Imatge: A.S. Continuïtat

Jaume Nonell, Agrupació Sardanista Continuïtat: "Tradicionalment s'havia celebrat el tercer diumenge de maig al matí i a la tarda es feia la trobada infantil. Aquesta ja fa alguns anys que s'ha deixat de fer. Ara hem hagut d'ajuntar aplec i concurs en una política de reajust de despeses. Ja la ballada del matí de l'aplec era fluixa en comparació de la tarda. Al mati farem el concurs amb unes primeres sardanes i unes últimes per a tot el públic i les sardanes del mig per al concurs tot i que, com la plaça és prou gran, hi ha espai per a qui vulgui ballar lliurement ho pugui fer mentre les colles ho fan en l'espai reservat al concurs. Així també podem apropar el públic d'aplec i les colles".
 


El concurs que acull la 7ena Jornada del Campionat de les Comarques Gironines, es celebrarà demà als jardins de John Lennon, emplaçament de l'Aplec, a partir de 2/4 de 12 del matí, amb la participació de 22 colles.
 
LLORET, QUE TRADICIONALMENT ES CELEBRA PER LA DIADA, S'HA TRASLLADAT AL DIUMENGE PER LA TARDA
Segons ha informat l'Ajuntament de Lloret, organitzador del concurs,  enguany s'ha traslladat al diumenge a petició de la Unió de Colles Sardanistes per facilitar la participació  de les colles a la Via Catalana per la Independència organitzada per l'Assemblea  Nacional Catalana.
Així, el podrem gaudir demà a partir de les 6 de la tarda a la plaça Pere Torrent, com és habitual aquests últims anys, en el que podrem seguir la 8ena Jornada del Campionat Gironí, amb un total de 14 colles participants.

LES FESTES DE SANTA TECLA ENS PORTEN EL CONCURS DE TARRAGONA

      Concurs 2012 / Imatge:E. Capdevila
I finalment, també demà per la tarda, un concurs que arriba a la 66ena edició, organitzat pel Casal Tarragoní.
Enguany acull la 4ª jornada del Campionat Nacional de Veterans i la 2ª del Campionat de les Comarques Tarragonines.
L'emplaçament  és a les Escales Reials, al moll de costa, i començarà a les 6 de la tarda. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada