dijous, 14 de juny de 2018

N.I.N.S. LIDER EN SOLITARI DEL CAMPIONAT INFANTILUn total de catorze colles procedents de diverses poblacions del país es van donar cita aquest diumenge  a la VII edició del concurs de sardanes Vila de Constantí.
 

 
Ajuntament de Constantí
 
L’esdeveniment es va celebrar a la plaça de les Escoles Velles i va comptar amb  l’acompanyament musical de la Cobla Cossetània.
Aquesta ha estat la setena edició d’aquest Concurs de Sardanes Vila de Constantí, un concurs que es va recuperar l’any passat de la mà del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i de la Confederació Sardanista de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, després que es deixés de celebrar l’any 1996.
Pel que fa a les colles lliures, les colles guanyadores d’aquest  VII Concurs de Sardanes Vila de Constantí van ser Dansaires del Penedès (procedents del Vendrell) en categoria de grans, Toc de Dansa (de Tarragona) en categoria de veterans, Colla Xerinola (de Tarragona) en categoria aleví, i Els Petits dansaires (del Vendrell) en categoria infantil.
Pel que fa a la categoria infantil, puntuable per al Campionat de Catalunya, la classificació va quedar de la següent manera: la 1a posició va ser per als Nins de Banyoles; 2n classificat, Tarragona Dansa, i en 3a posició, la colla Escarlata de Lleida.
La categoria infantil, un any més, va comptar amb la participació de la colla sardanista infantil de Constantí, els Floquets de Constantí, una colla que es va presentar en l’edició de l’any passat i que ha estat recuperada pel grup de Balls de Cercavila de la Societat El Casino.Totes les colles participants van rebre com a detall una ampolla d’oli de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles” de la DOP Siurana, i amb una impressió relativa a la data de l’esdeveniment. La jornada va finalitzar amb la tradicional Ballada de la Sardana de germanor entre totes les colles participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada