dijous, 7 de juny de 2018

Dolç Infern, Guspira, Demà Jovencells i Dimoniets, colles campiones a d’Ivars d’Urgell

Catorze colles van participar en el concurs que va tenir lloc el diumenge 3 de juny
                Font: Josep Blasi
F.S. LL.
 
Ivars d’Urgell va acollir el passat diumenge 3 de juny a les 12 del migdia el 43è Concurs de colles Sardanistes del Campionat de la Territorial de la Terra Ferma organitzat per l’Acstell. El concurs, que per motius meteorològics es va traslladar al pavelló poliesportiu, va comptar amb la participació de nou colles en categoria gran, una en juvenil, dos en categoria infantil i dues en aleví.

En categoria gran el primer lloc del pòdium va ser per la Colla Dolç Infern de Lleida, seguida d’Aires d’Or de Santpedor (colla lliure) i el tercer per Verge del Miracle de Balaguer. Jovencells de Cervera i Font de Valldans empataren en la quarta posició i la resta de la classificació va ser un cinquè lloc per Brut Natura de les Borges Blanques i a continuació Ferma de Ponent de Bellpuig, Flor del Segrià d’Alguaire i tancar Somnis del Pla de Mollerussa.
Guspira no va tenir rival en la seva categoria perquè era l’única colla que hi participava. Demà Jovencells de Cervera s’imposà a Escarlata de Lleida en la categoria infantil i Dimoniets a Petits Dimoniets, ambdues de Lleida, en la categoria Aleví.

En punts lliures Grup A el triomf va ser per Dolç Infern de Lleida i en el Grup B per Escarlata també de Lleida.
El Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma fa una aturada estival per reprendre el concurs el dissabte 1 de setembre a Encamp (Andorra).     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada