dissabte, 19 de maig del 2018

GRAN JORNADA INAUGURAL DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUT I DE VETERANS

MARE NOSTRUM  I SABADELL ES POSEN  LIDERS  DE LES SEVES CATEGORIES AL GUANYAR  EN ELS CONCURSOS DE LLEIDA I SABADELL RESPECTIVAMENT
 
Imatge general del concurs / UCS
La Plaça de la Llotja va acollir la 70è edició del concurs de colles sardanistes de Lleida
L’elit del sardanisme nacional es va donar cita aquest diumenge passat en la plaça de la Llotja de Lleida per disputar el primer concurs del Campionat de Catalunya en categoria Gran o absoluta.
La colla “Mare Nostrum” de Barcelona s’endugué el triomf en dues de les tres  sardanes de la competició per davant de la vigent campiona “Violetes del Bosc” també de la capital catalana. Les seguiren en la classificació “Mans Amigues” de Cassà de la Selva, “Riallera” de Vic, “Xàldiga” de Barcelona, “Mirant el Cel” de Sabadell, “Encís” de Manlleu, “Conti 2000” de Torroella de Montgrí i “Dolç Infern” de Lleida.

El segon concurs d’aquesta categoria en la primera fase tindrà lloc a Palamós el dissabte 9 de juny a Palamós.
 

La capital del Segrià tanmateix acollia la tercera jornada del Campionat de de les Terres de Lleida en la 70a edició del concurs que organitza el Grup Sardanista Montserrat.
Deu colles en categoria Gran, 2 de Juvenils, tres en Infantil i tres també en categoria Aleví van demostrar que el món de colla a la demarcació de Lleida  per un bon moment. Destacar el debut de la Colla “Somnis del Pla” de Mollerussa en Gran. Amb aquesta colla, la capital del Pla d’Urgell torna als campionats amb moltes ganes de demostrar el seu potencial.
En categoria gran, “Dolç Infern” de Lleida va ser la colla guanyadora del concurs per davant de “Font de Valldans” de Ponts que va assolir el segon lloc i de l’empat en el tercer de les colles “Estol-Espígol d’Agramunt” i “Xalem” de Bellvís. A continuació es van classificar: “Verge del Miracle” de Balaguer, “Ferma de Ponent” de Bellpuig, “Jovencells” de Cervera, “Somnis del Pla” de Mollerussa, “Flor del Segrià” d’Alguaire i “Brut Natura” de les Borges Blanques.

“Guspira” de Lleida s’imposà a la “Colla Estelats” d’Agramunt en el seu particular duel que diputen en la categoria Juvenil. En infantils el triomf va ser per la colla “Escarlata” de Lleida per davant de la “Colla Infantil del Grup Sardanista Estol” d’Agramunt i de “Demà Jovencells” de Cervera. Els “Dimoniets” el Grup Sardanista Montserrat de Lleida es van endur el concurs en categoria Aleví per davant dels seus companys de grup, els “Petits Dimoniets” i “Esclat de Primavera” d’Almacelles.

La pròxima cita del campionat tindrà lloc a Agramunt el dissabte 26 de maig.
  
Sabadell enceta el campionat de veterans amb el lideratge inicial de la colla que porta el nom de la ciutat
Colla Sabadell / Colla Sabadell
La pluja va fer traslladar el concurs de la plaça Sant Roc com estava previst al poliesportiu de Can Balsach. L’alcalde, Maties Serracant, i la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, han estat les autoritats que han estat presents  al certamen, al costat de Francesc Manaut, president de Sabadell Sardanista, l’entitat organitzadora del XVI concurs de colles, emmarcat dins de les festes de la Salut, dia gran a Sabadell.
 
A més del Campionat de Catalunya la ciutat vallesana acollí una nova jornada del Territorial de les Comarques Barcelonines per a les colles de base. En juvenils, la sabadellenca Cabirols va superar a la Creixent, de Canet.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada