dijous, 31 de maig del 2018

Agramunt acull un nou concurs del Campionat de la Terra Ferma

El concurs  aplega a catorze colles sardanistes en les diferents categories
 
 
sardalleida.cat
 
En aquest quart concurs de la present edició  del Campionat de l’ACSTELL, el podi en categoria gran i sardana de lluïment va ser per la colla Dolç Infern de Lleida, seguida de l’Estol-Espígol, d’Agramunt i Font de Valldans de Ponts. A continuació es classificaren; Xalem de Bellvís, Jovencells de Cervera i Ferma de Ponent de Bellpuig. La colla Santa maria de les Franqueses i va participar fora concurs.
En categoria juvenil s’imposà la colla Guspira de Lleida per davant dels Estelats d’Agramunt. En infantil la primera posició va ser per la colla Escarlata de Lleida seguida de la colla Esbarzer d’Agramunt. En aquesta categoria hi van participar com a colles lliures l’escola Macià Companys i el Col·legi Mare de Déu del Socós de la població.
Dimoniets s’imposà a Petits Dimoniets, ambdues de Lleida, en categoria Alevina.

En la modalitat de Punts Lliures el primer lloc del podi en categoria gran va ser per Estol-Espígol, seguits de Dolç Infern, Estelats i Guspira en categoria A, i la classificació en categoria B va ser en primer lloc per Escarlata seguits de Dimoniets i Petits

“Esbarzer” és el nom de la colla infantil del Grup Sardanista Estol
En el transcurs del concurs el grup sardanista de la vila va donar a conèixer el nom de la tercera colla del grup: Esbarzer, la qual competeix des de la passada edició en categoria Infantil en el campionat. Estol-Espígol, Estelats i Esbarzer són les tres colles que formen el Grup Sardanista Estol.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada