dimecres, 17 de maig de 2017

Sabadell enceta el Campionat Infantil

La colla Il.lusions lidera la classificació general al imposar-se de manera unànime a les seves contrincants a la primera jornada

Colla Il.lusions, de Cassà de la Selva  / Font: Colla Sabadell
 
Diumenge a la tarda es va donar el tret de sortida al Campionat Nacional en la categoria Infantil. La colla cassanenca Il·lusions va guanyar aquest primer concurs on de les 4 colles inscrites al certamen  va faltar a la cita la banyolina Nins. El segon i tercer lloc també es va resoldre de forma unànime per part del jurat amb els barcelonins de la Xiroia i la lleidatana Escarlata respectivament.
 
Al mateix temps Sabadell també acollia la 2a jornada del Grup B de veterans que donava els primers passis a la fase de repesca de camí a la Final A del Campionat. Les colles que ha assolit aquest objectiu ha estat Roques Blaves, Joventut Sardanista i Aires Gironins, primeres classificades d’aquest grup per aquest ordre. Les restants les coneixerem aquest diumenge amb la celebració de la segona jornada del Grup A. Al matí  el Grup B absolut va cloure  la seva 1a fase a Lleida
Amb la benvinguda d’El Paer en  cap, Àngel Ros,  va començar el concurs de Festa Major de la capital del Segrià que aquest any ha aglutinat una vintena de colles en la seva  69ena edició. El certamen acollí, a més del Campionat de Catalunya, la tercera  jornada del Campionat de la Terra Ferma.  

Pel que fa al Grup B absolut, les colles Mirant al Cel, Encís i Conti 2000 seran les que disputin la Repesca per un lloc a la Final A amb les tres últimes del Grup A que finalitzarà el 18 de juny a la ciutat de Reus la seva fase classificatòria. 

 
En el Territorial lleidatà la lleidatana Dolç Infern s'ha endut el concurs de lluïment. El de punts lliures ha estat per a l’Estol-Espígol, en un matí calorós a la plaça de la llotja.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada