dissabte, 29 d’abril del 2017

Torna la competició sardanista aquest cap de setmana

Demà engeguen el Campionat de Catalunya i els Territorial de Barcelona Ciutat i Gironí, dilluns arriba la 2a Jornada del Barcelona-Comarques

Concurs de Girona / Foto: Gloria Sànchez

El primer concurs es celebrarà demà al matí a Cabrils, al Maresme, on un total de 10 colles competiran en la primera jornada del Campionat Territorial de Barcelona -Ciutat. El certamen tindrà lloc a l’aparcament dels Horts de la Santa Creu a 2/4 de 12 del matí i comptarà amb la cobla Ciutat de Cornellà.
Per la tarda Perpinyà tornarà a donar el tret de sortida del Campionats Nacional, amb l’inici de les categories absoluta i de veterans, i el Territorial gironí. El concurs que arriba a la 3a edició compta amb 31 colles inscrites que ompliran l’entorn d’El Castellet de la capital del Rosselló a partir de les 3 de la tarda. La cobla Mil·lenària serà l’encarregada d’interpretar les sardanes especialment escollides per l’ocasió.
I dilluns tindrem el concurs d’Òdena que acollirà la 2a jornada del Campionat de les Comarques Barcelonines. El certamen començarà a les 12 del migdia al Parc de la Font emmarcat dins la Festa Major de la localitat de l’Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada