dijous, 9 de març del 2017

Dissabte comença la 40ena edició de l'Escola de Sardanes El Corte Inglés

Les inscripcions restaran obertes fins el mateix dissabte al matí 

Un centenar de nens i nenes ompliran la plaça de Catalunya de Barcelona dissabte al matí per començar un nou curs a l’escola de sardanes que el Corte Inglés organitza des de fa 4 dècades.

Les classes, de 2 hores de durada, s’impartiran tots els dissabtes feiners fins el 10 de juny a partir de 2/4 d’11 del matí.10 monitors seran els encarregats d’ensenyar als nens i nenes la dansa coordinats per 2 directors, tots provinents de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Un discurs de benvinguda i l’exhibició dels monitors donaran el tret de sortida a aquesta edició tan especial que commemora el 40è aniversari de l’Escola.  

Recordeu que hi poden participar  tots els nens i nenes amb edats entre 6 i 14 anys i que les inscripcions son gratuïtes.  Les inscripcions resten obertes fins demà  encara  a les plantes infantils dels centres d’El Corte Inglés de Pl. Catalunya, Diagonal, Francesc Macià, Can Dragó, Cornellà i Hipercor, Meridiana portant 1 fotografia mida carnet. Encara que el mateix dissabte al matí encara  s’acceptaran les últimes inscripcions. 

Per cloure aquesta edició s’està preparant una jornada final amb algunes sorpreses, que encara no es poden desvetllar, on els alumnes rebran un diploma d’aptitud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada