dissabte, 22 de novembre del 2014

ADIFOLK I GR3, PREMIS ROTLLANA I SARDALLEIDA 2014

Els guardons s'han lliurat avui en el transcurs de la 20a Nit de la Sardana a Mollerussa


 FSCLL / Servei de Comunicació
www.sardalleida.org

Imatges: Marc Rovira
 

Joan Gómez, president d'Adifolk, amb el Premi Rotllana 2014
El grup GR3, amb el premi Sardalleida 2014
L'associació Adifolk, dedicada a promocionar la cultura catalana amb especial èmfasi arreu del món ha rebut el Premi Rotllana que atorga la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida per a entitats que contribueixen a la difusió exterior de la sardana.
El grup GR3, integrat per Jordi Vivas, Albert Palau i Oscar Fillat, ha  s'han endut el premi Sardalleida, otorgat per les diferents sectorials de la Federació per reconèixer la tasca d'entitats o persones del territori en la difusió de la sardana,  concretament dins de l’àmbit  de la música amb projectes com el Polcasol3 i  el “Gira i gira”. 

Els guardons s'han lliurat aquesta nit en el transcurs de la 20a Nit de la Sardana a Mollerussa, en una vetllada que ha volgut reconèixer també la tasca de l'expresident de la Federació, Josep Maria Roset, al llarg de tota la vida de sardanista. 

La capital del Pla d'Urgell ha acollit, a més, diferents activitats al llarg de la tarda per donar a conèixer les diferents possibilitats expressives de la sardana a grans i petits. Així, a quarts de sis de la tarda s’ha començat amb activitats per als més petits i concert de Polcasl3 a la plaça de l'Ajuntament.

Seguidament s'ha fet el lliurament dels guardons del 40è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma a l'Amistat, que s'ha completat amb l'estrena de 'Recodansa', un muntatge de la Cobla Jovenívola d'Agramunt, el grup sardanista Estol i el Grup Escènic Agramuntí. 

Un còctel i la visita al museu dels vestits de paper han culminat la tarda, ha donat pas al sopar i el lliurament dels premis Rotllana I Sardalleida 2014 al complex Resquitx.

La nit ha acabat amb un correbars i una gimcana sardanista, per atreure els sardanistes més joves, una ballada de sardanes i un concurs de selfies amb el hashtag #NitdelaSardana2014 a través d'Instagram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada