dijous, 28 d’agost de 2014

La Dolç Infern no abaixa la guàrdia després de les vacances

La colla lleidatana es va imposar a Juneda, en la represa del Campionat
 
                                                                             Imatge del concurs / Marc Rovira


 
FSCLL / Servei de Comunicació

La festa major de Juneda va ser l'excusa per tornar a reprendre el 40è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, i l'ocasió va permetre comprovar com la colla lider, la Dolç Infern, continua amb el mateix nivell i no va deixar-se perdre el primer lloc del concurs. La van seguit els Estol-Espígol, i la Somni. La colla Verge del Miracle, de Balaguer, la Font de Valldans de Ponts i la Brut Natura de les Borges Blanques van ocupar el mig de la taula, mentre que la classificació la van tancar la Ferma de Ponent de Bellpuig i la Santa Maria de les Franqueses de Balaguer. EN categoria juvenil, només va competir la Guspira de Lleida, mentre que en infantil, els Demà Jovencells van ser superiors als Estelats d'Agramunt i l'Escarlata de Lleida. En categoria alevina, l'Esclat de Primavera d'Almacelles va guanyar els Dimoniets de Lleida.
Un total de 14 colles, entre totes les categories, van omplir la pista del Parc de l'Alegria, i de fet, va obligar a fer dues tandes per manca d'espai. El públic va complir i va omplir també la grada d'aquest espai tot contemplant l'espectacle de les colles i escoltant la música de la cobla Montgrins. Es va consolidant així el canvi d'horari que ha proposat l'organització per aconseguir més assistència.
La propera cita d'aquest Campionat serà a Vilanova de Bellpuig, el dia 6 de setembre, en un cap de setmana en què també hi haurà competició a Encamp, el mateix dissabte, i a les Borges Blanques el diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada