dimecres, 20 d’agost del 2014

Juneda reprèn el 40è Campionat de Colles Sardanistes

Després de l'aturada d'estiu, les colles lleidatanes encaren un intens final de temporada

Imatge del concurs / Font: Marc Rovira

FSCLL / Servei de Comunicació
 
Pels sardanistes de Ponent, s'acaben les vacances. Aquest dissabte, i després de l'aturada estiuenca, es tornaran a veure les cares a la pista del Parc Alegria de Juneda, a les Garrigues, en la represa del 40è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. A les 12.00 , repetint l'experiència de l'any passat en horari de migdia, i amb la cobla  Montgrins a l'escenari, les colles lleidatanes podran demostrar si mantenen la forma o si per contra, els cal millorar amb assajos de cara als propers concursos, abans de la final, el mes de novembre. L'últim concurs va ser el mes de juny a Ivars d'Urgell, i era el quart, i va deixar que la classificació provisional fos liderada per la colla Dolç Infern de Lleida, seguida de la Xalem de Bellvís, la Verge del Miracle de Balaguer, i l'Estol-Espígol d'Agramunt.

Setembre intens 
El de Juneda és doncs, el cinquè concurs de la temporada, i s'inaugura així, l'etapa més intensa del campionat, tot i que no totes les colles participaran a totes. Els sardanistes s'enfrontaran a un setembre intens, amb 5 concursos previstos, el d'Encamp, el de Vilanova de Bellpuig (que coincideixen de dia,  el de les Borges Blanques, el de Tàrrega i el de Cervera. L'octubre tampoc serà relaxat, ja que estan previstos els concursos de Verdú, Preixana i Bellvís, mentre que el segon cap de setmana de novembre, el dia 9 està planificada la final que com cada any, té lloc a Balaguer. Enguany però, la coincidència de dates amb la convocatòria de la consulta per la independència, ha fet que els organitzadors descartessin organitzar també a Balaguer la final del Campionat de Catalunya.

Concurs de colles sardanistes de Juneda
Juneda, 23 s'agost de 2014
  • HORA: 12.00h
  • LLOC: Pista Parc Alegria
  • COBLA: Montgrins

1 comentari:

  1. Bones!! El concurs d'Encamp no forma part del territorial de Lleida, és un concurs lliure! Enhorabona per la pàgina i endavant!

    ResponElimina