diumenge, 16 de febrer del 2014

Premis Revesses.cat 2013

CERVERA DÓNA EL TRET DE SORTIDA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SARDANES REVESSES 2014

El passat diumenge 9 de Febrer va tenir lloc el lliurament de premis als campions del segon campionat virtual Revesses.CAT. Com ja es va fer en la primera edició, el lliurament es va fer a Cervera, coincidint amb el primer concurs individual de sardanes revesses de l’any.

A les 11:30, a l’Auditori de Cervera, organitzat pel grup sardanista Jovencells i amb la participació musical de la Bellpuig Cobla, va començar el concurs. La participació va remuntar una mica, especialment pel que fa al sector més jove. Hi van participar 3 infantils, 6 juvenils, 15 grans i 9 veterans. Després de la interpretació de les 8 revesses, hi va haver una pausa durant la qual els participants i el públic assistent van ser obsequiats amb un refrigeri. A continuació la cobla va interpretar tres sardanes de concert, finalitzant la seva actuació amb La santa espina.

Aleshores es va procedir al lliurament de premis als guanyadors de cada categoria del campionat revesses.CAT, que enguany han estat:
Campiona infantil: Júlia Prat, de Cervera
Campió juvenil: Jordi Garriga, de Cervera
Campió gran: Àlex Coca, de Rubí
Campió veterà: Joan Pòrtulas, de Mataró

El trofeu, consistent en una figureta de ceràmica personalitzada que representa el concursant comptant revesses davant d’un ordinador, va ser recollit pels campions infantil i juvenil; els campions gran i veterà van excusar la seva absència ja que no els va ser possible assistir a l’acte i se’ls va guardar el trofeu per fer-ne el lliurament en una altra ocasió.

                                                                      Trofeus pels participants de Revesses.Cat / Imatge: Revesses.Cat
Tot seguit es va procedir a la lectura de la classificació del concurs individual i el corresponent lliurament de premis.
Campió infantil: Lluís Caralt, de Sant Vicenç dels Horts, amb 110 punts
Campió juvenil: Jordi Garriga, de Cervera, amb 125 punts
Campiona gran: Marta Bou, de Terrassa, amb 160 punts
Campiona veterana: Ma. Antònia Fernández, de Barcelona, amb 109 punts

El proper concurs es celebrarà el 16 de març a Olot.

Cal remarcar el bon paper fet en el concurs pels concursants infantils i juvenils, la majoria dels quals han estat també participants en el campionat virtual. S’apunta, doncs, un relleu generacional, que aporta un bri d’esperança en la recuperació d’aquesta competició tan peculiar i tan poc coneguda que és la resolució de sardanes revesses.

l'Equip revesses.CAT. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada