dimecres, 9 de maig del 2018

En marxa el Campionat de Catalunya Juvenil

Les colles Montseny i Estels de les Gavarres lideren la primera jornada celebrada aquest diumenge a Figueres
 
Al matí s’ha inaugurat la competició territorial gironina a la vila de Ripoll, que ha continuat a la tarda, amb la segona  jornada, al concurs de la capital de l’Alt Empordà
 

Diumenge ha començat el campionat de Catalunya en la categoria juvenil. Un certamen que continua amb 7 colles participants amb la novetat del canvi de la barcelonina Joves Laietans per, també de la ciutat comtal,  Maig. Repeteixen Creixent,  de Canet de Mar, Estel de les Gavarres, de Cassà de la Selva, la lleidatana Guspira, Montseny, de Vic, Nova Tarragona Dansa, de Tarragona  i Cabirols, de Sabadell. 

El calendari consta de 6 concursos: Figueres, el 6 de maig, Vic, el 7 de juliol, Canet, el 9 de setembre, Sitges, el 30 de setembre, el Vendrell, el 14 d’octubre i  Valls, el 4 de novembre, amb les 4 millors. 

CLASSIFICACIONS
 
1a Jornada: 6 de maig,  Figueres
S1
S2
PUNTS
LLOC
COLLA
PUNTS
LLOC
PUNTS
LLOC
9
1
Montseny
4
1
5
2
11
2
Estels de les  Gavarres
7
2
4
1
19
3
Nova Tarragona Dansa
11
4
8
3
23
4
Cabirols
10
3
13
5
23
4
Maig
11
4
12
4
36
6
Creixent
18
6
18
6

 
43è campionat gironí
Després de l’aplaçament del concurs de Perpinyà al diumenge 1 de juliol, la vila de Ripoll ha estat l’encarregada  d’engegar el certamen gironí que enguany ha arribat a la 43ena edició. Al llarg de 12 jornades una vintena de colles competiran  per assolir el lideratge en la seva categoria, que ha començat aquest diumenge i finalitzarà l’1 de novembre a  Girona.
La competició ha començat amb dos concursos. Si al matí les colles estaven convocades a la capital del Ripollès, a la tarda la plaça Catalunya de Figueres s’omplí de dansaires per celebrar la que seria la segona jornada del campionat.  

En acabar aquesta segona jornada les classificacions  queden encapçalades per les colles de Cassà de la Selva, en les categories juvenil i absoluta, i de Banyoles, en infantils i veterans. En alevins comparteixen lideratge les representants de Banyoles i Figueres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada