divendres, 27 d’octubre del 2017

COMPLETAT EL QUADRE DE COLLES FINALISTES DE VALLS’17

La Plaça del Pati tornarà a ser, el proper 5 de novembre, la seu de les finals dels Campionats Aleví, Infantil i Juvenil.

 
Diumenge passat es va celebrar la quarta jornada del campionat infantil que donava el passi a la final a les tres millors colles del país en aquesta categoria. La cassanenca  Il·lusions anirà a la capital de l’Alt Camp amb el lideratge consolidat, per davant de la barcelonina Xiroia i la banyolina Nins, en aquest ordre.
En la categoria juvenil, la pugna pel títol entre Montseny, de Vic, i Estels de les Gavarres, de Cassà de la Selva, es resoldrà a la ciutat de Valls. La diferència de punts  farà que la tercera colla classificada, la Nova Tarragona Dansa, difícilment millori aquesta posició.
I pel que fa als més petits, la colla tarragonina Xerinola arriba a la Final del Campionat Aleví amb una àmplia avantatge respecte a la seva rival, la sabadellenca Trapelles.
La Final A de Veterans per Tots Sants
Uns dies abans, l’1 de novembre,  es desvelarà la campiona 2017 en la categoria sènior. Sobre el paper arriben dues colles amb aspirants al títol: la Sabadell i la banyolina Claror de Goges. La tercera plaça resta també per decidir a priori entre Toc de Dansa, de Tarragona i Bella Roure, de Barcelona. Amb poques possibilitats de millorar el seu lloc a la taula, tanca la classificació la colla sabadellenca Ressò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada