divendres, 8 de setembre del 2017

La colla Xalem i la Dolç Infern s'emporten els concursos del cap de setmana a Ponent

Els de Bellvís van guanyar a Vilanova mentre que els de Lleida ho van fer a les Borges Blanques
Sardalleida.cat
 
La doble cita per a les colles sardanistes de competició d'aquest cap de setmana a la demarcació ha donat dos guanyadors diferents. Dissabte a la tarda, al concurs de Vilanova de Bellpuig, va ser la colla Xalem la que va destacar per sobre de les dues colles amb qui van competir, la Dolç Infern, de Lleida, i els amfitrions, la colla Sol Ixent, que en els dos casos, es van equivocar en el repartiment. El de Vilanova, que va ser el primer concurs del cap de setmana que comptava pel Campionat de les Colles Sardansites de la Terra Ferma. A les Borges Blanques, en canvi, la Dolç Infern de Lleida va imposar-se a les 5 colles que s'hi van desplaçar per competir. La Xalem es va quedar en una segona posició, la Fonts de Valldans de Pons va quedar tercera, la Flor del Segrià d'Alguaire, quarta, mentre que la Brut Natura, amfitriona, i la Ferma de Ponent, de Bellpuig, tancaven per aquest ordre, la classificació.

Recordant els Jocs Olímpics
A Vilanova de Bellpuig, el concurs va tenir un record per als Jocs Olímpics de Barcelona'92, ja que una representació dels dansaires que fa 25 anys van anar a l'estadi olímpic a ballar, en la cerimònia d'inauguració dels JJOO, van tornar a vestir-se de sardanistes i van reaparèixer als carrers de Vilanova per rememorar aquell episodi.

Bona acollida del 'Sarda què'
La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida estrenava a Vilanova de Bellpuig, el nou concurs per dinamitzar el tram final del Campionat. El primer 'Sarda què', doncs, va comptar amb 41 particpants i el premi, un sopar a L'Estoneta, se'l va endur Júia Reche. A les Borges Blanques, també va guanyar una dona, en aquest cas, Alba Nievas, que es va endur dues entrades per l'Espai Macià de la capital de les Garrigues. A Tàrrega, aquest diumenge, qui vulgui, es podrà sumar al Trivial sardanista en un concurs previst per dos quarts de dotze amb la cobla Tàrrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada