dimecres, 19 de juliol del 2017

Completat el Top 6 de la sardanaesportiva 2017


Xàldiga, Mirant al Cel i Riallera competiran amb Mare Nostrum, Mans Amigues  i Violetes del Bosc a la Final A absoluta 2017
 

                                  Imatge del concurs de Vilanova i la G. / Font: Colla Sabadell

Vilanova i la Geltrú va acollir dissabte el desenllaç de la Repesca de la Categoria Absoluta en la 48ena edició del seu concurs.  Un total de 23 colles van omplir la plaça Major Enric C. Ricart, on també es celebrava una nova jornada del Campionat Territorial de Barcelona – Comarques.
La colla barcelonina Xàldiga s’ha imposat en totes les sardanes, amb Mirant al Cel i  Riallera completant el podi per aquest ordre. Pel darrere s’han quedat les colles Encís, de Manlleu, i Conti 2000, de Torroella, que competiran en la Final B, amb la lleidatana Dolç Infern i l’Antaviana, de Tordera.
 
La Final A començarà el 17 de setembre a Tarragona i continuarà amb els concursos de Barcelona, el 24 de setembre, Terrassa, el  15 d’octubre, i de Balaguer,  el 12 de novembre. D’altra banda, les colles Encís, Conti 2000, Dolç Infern i Antaviana competiran del 7è al 10è lloc en la Final B que començarà el 17 de setembre a Torroella i seguirà amb Sitges, el 24 de setembre, Manlleu, el 8 d’octubre i Girona l’1 de novembre.
 
Les classificacions
 
 
Pel que fa al Campionat Territorial de les comarques barcelonines, en categoria de colles grans va resultar guanyadora la Mirant al Cel, en juvenils la Cabirols, en veterans la Sabadell, en infantils la Petits Galzeran i en alevins la Trapelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada