dimarts, 23 de maig del 2017

Les colles Sabadell i Claror de Goges, primeres finalistes de la temporada

El Campionat Nacional  de Veterans va cloure diumenge  la seva primera fase a Barcelona
     La Colla Sabadell lidera provisionalment el Campionat de Veterans / Font:      Colla Sabadell
 
El Campionat de Catalunya de Veterans va cloure diumenge la seva primera fase un cop celebrats  els dos concursos marcats per als dos grup que formen la categoria.
El certamen del barri barceloní del Poble Nou acollí la segona i última jornada del Grup A que recordem ha estat format per les 5 millors colles de la temporada anterior. D’aquest grup només les dues primeres es classifiquen directament per a la Final A i les altres han de passar pel filtre de la repesca per arribar-hi.

La classificació final ha donat el passi directe a les colles Sabadell I Claror de Goges. Toc de Dansa, Bella Roure i Ressò competiran amb Roques Blaves, Joventut Sardanista i Aires Gironins , les tres primeres classificades del B,  per guanyar-se una de les tres places que falten per completar la Final A. Dansaires de Maig i Sempre Laietans passen directament a la Final B. 
 
Les colles i el calendari del campionat
 
 
2a Jornada del Territorial de Barcelona – Ciutat també al Poble-Nou
Amb  el triomf de  a les dues sardanes de  diumenge, la Violetes del Bosc es consolida en la primera posició deixant enrere a la seva rival directe Mare Nostrum. A falta encara de 3 concursos, no està res decidit en la categoria absoluta de la competició barcelonina.
En veterans Bella Roure es va imposar a les seves contrincants Dansaires De Maig i Sempre Laietans.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada