dimarts, 28 de març del 2017

La colla Violetes del Bosc guanya el concurs de Granollers en el seu primer encontre amb la Mare Nostrum

Trapelles, Xiroia, Cabirols i Arraona, completen el palmarès del certamen sardanístic
Colla Violetes del Bosc / Font: Colla Sabadell
 
Diumenge es va celebrar la 69a edició del  concurs de colles a la ciutat de Granollers organitzada per l’Agrupació Sardanista local. Un certamen que obre la competició a les comarques barcelonines i que va comptar amb la participació de 25 colles d’arreu del país. Un gran espectacle de dansa que es reforça any rere any amb la gran qualitat musical de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

En la vessant competitiva la barcelonina Violetes del Bosc es va endur el 1er lloc en la categoria absoluta, per davant de Mare Nostrum  i Xàldiga, les dues també de la ciutat comtal,  que completaren el podi per aquest ordre.
En veterans el podi va ser per les tres colles sabadellenques participants. L’Arraona fou la guanyadora seguida de la Sabadell, del mateix grup, i la Ressò.  La Cabirols en juvenils  s’imposà clarament a les seves rivals Creixent i Joves Laietans, que completaren el podi amb la Terrabastall tancant la taula.
En les categories inferiors, les colles Xiroia i Trapelles foren les úniques participants en  infantils i alevins respectivament.

 LES CLASSIFICACIONS
Font: Àrea de Campionat de les Comarques Barcelonines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada