divendres, 21 d’octubre del 2016

Estel de les Gavarres marxa del Vendrell amb el títol a tocar

Montseny  i  Cabirols  completen  el   quadre  de   finalistes  del Campionat Nacional Juvenil
 

                                      Colla Montseny al Vendrell / Font: G.S. Riallera 
 
Després de la bona actuació de diumenge per la tarda al Vendrell, en que el jurat els atorgà amb els dos primers llocs en joc, els cassanencs només veurien perillar el títol en cas de no resoldre correctament el repartiment de les sardanes de la final de Valls. Recordem que enguany s’ha establert una penalització a la classificació general per aquests fets, a més de la ja establerta en el mateix concurs. Es dóna el cas que la Montseny, segona de la taula, ja porta una penalització per falla de repartiment a la primera sardana del concurs de Sabadell.

 La colla Creixent s’ha quedat a dos punts del podi, i per tant de la Final, que ha disputat amb els sabadellencs de la Cabirols fins a l’últim moment.
A la part final de la taula tenim Joves Laietans i Guspira en els llocs 5ê i 6è respectivament.
 
    Classificació
 
LA FINAL
Plaça del Pati, Valls
13 de novembre a les 12 del migdia
Final dels Campionats de Catalunya Juvenil, Infantil i Aleví
 
En la categoria absoluta la Mare Nostrum es manté líder en solitari a falta de l’última jornada
Pel matí, Terrassa acollía la tercera jornada de la Final A absoluta i la segona de la Final B de veterans.
Pel que fa a les colles grans, Mare Nostrum i Violetes del Bosc mantenen la distància entre elles, alternant-se a Terrassa el primer i segon lloc de la taula en dues sardanes i empatar al primer en l’altra.
La Mans Amigues manté la tercera posició a força distància de Xàldiga i tancant el top 6 Tarragona Dansa i Riallera per aquest ordre.
 

La Colla Mare Nostrum a Terrassa. Sardana titulada “Jovemania” de Carles Sagarra i Mas amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Font: Manuel Muñoz

Classificació provisional de la Final A absoluta

 
En veterans Aires Gironins i Joventut sardanista també s’han alternat en els dos primers llocs, mantenint el lideratge els de Puig-Reig a només, però, de dos punts dels gironins.
La tercera posició en la general l’ocupa Dansaires de Maig a 2.5 punts de Sempre Laietans, que tanca la taula de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada