divendres, 5 de juny del 2015

La Dolç Infern torna a imposar-se a Agramunt

La colla amfitriona, l'Estol-Espígol, guanya en la categoria de punts lliures
 
COMUNICACIÓ | Sardalleida.org 
             
La colla del Grup Sardanista Montserrat, Dolç Infern, ha tornat a guanyar el concurs de sardanes d'aquest cap de setmana, a Agramunt, i continua al capdavant d ela classificació. Els de Lleida es van imposar a les 6 colles que hi participaven, mentre que els Estol-Espígol, no van poder passar de la segona posició. Els Xalem, de Bellvís, la Verge del Miracle, de Balaguer, la colla Font de Valldans de Ponts, i la colla Sol Ixent, de Vilanova de Bellpuig, completaven la classificació de les colles d'adultes que tancava la colla 20 anys d'Agramunt, una colla antiga que s'ha reunit per aquest concurs.
 
Les colles van poder ballar en un ambient immillorable gràcies a la Mostra de Vins i Caves de Proximitat que tenia lloc pocs metres enllà. La colla amfitriona, l'Estol-Espígol, es van imposar, en canvi, en la categoria de punts lliures, on es van intercanviar les posicions amb els de Lleida. La Guspira, del GSM, va quedar en tercer lloc, i els Estelats, d'Agramunt, en quart. A la categoria juvenil, la Guspira es va imposar als Estelats, en infantils, l'Esclat de Primavera va superar l'Escarlata, i en alevins, els Dimoniets van guanyar els Petits Dimoniets.
 
El proper concurs del 41è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma serà diumenge vinent, a Ivars d'Urgell.
Dissabte va ser un dia especial per la colla Estelats, ja que al matí va ser apadrinada per l'actor Toni Albà, on es van poder fer una gran foto de família.
 
 
Font imatge: Grup Sardanista Estol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada