diumenge, 10 de maig del 2015

SUPERDIUMENGE DE COMPETICIÓ

PEL MATÍ  A LLEIDA ENTREN EN COMPETICIÓ LES CATEGORIES  INFANTIL I DE VETERANS, A MÉS D'ACOLLIR LA 2ª JORNADA DEL GRUP B EN GRANS, TOTES DEL CAMPIONAT NACIONAL, I LA 3ª JORNADA DEL TERRITORIAL DE PONENT
 
PER LA TARDA A SABADELL VIUREM TAMBÉ EL COMENÇAMENT D'UN ALTRE CAMPIONAT, EL JUVENIL, I LA 2ª JORNADA DEL GRAN, ARA EL GRUP A.
 
ELS DOS CONCURSOS DESVETLLARAN LES PRIMERES COLLES CLASSIFICADES PER A LES FINALS A I B EN LA CATEGORIA ABSOLUTA
 
La plaça de la Llotja de Lleida tornarà a ser avui l'escenari escollit per celebrar la 67ena edició del Concurs Nacional de colles, una vegada més organitzat pel Grup Sardanista Montserrat. En plena Festa Major de la ciutat, haurà de competir amb una gran quantitat d'actes, entre els que destaquen la Diada Castellera i la Trobada Gegantera, les dues en el centre històric de la ciutat. 
 
33 colles vingudes d'arreu del pais, ompliran la plaça a partir de les 12 del migdia, en una competició plena de motivacions tant per ballar com per seguir-les des de les grades situades en un costat del recinte. Només hem d'esperar que la climatologia sigui comprensiva i la temperatura es mantingui a nivells òptims per l'activitat física dels dansaires i soportables pel públic assistent.

                                                                                                Imatge: Marc Rovira
 
Així, serà un goig veure les 11 colles de  nois i noies, que competiràn en les categories aleví, infantil i juvenil. 6 de les quals obren el Campionat de Catalunya Infantil d'enguany, i la resta lluiten en el Campionat de la Terra Ferma.
També podrem gaudir del gran espectacle que ens oferiran les 7 colles en la categoria absoluta en la lluita pel títol nacional i les 12 restants pel Campionat lleidatà i el Grup B, format per 4 colles, en la categoria nacional de veterans
 
 
  CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS  -  GRUP B
 
LES COLLES
DANSAIRES DE MAIG
Barcelona
ENTRE BOIRES
Vic
JOVENTUT SARDANISTA
Puig-reig
SEMPRE LAIETANS
Barcelona



CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL
 


Per la tarda, un concurs molt jove, només 12 edicions celebrades. Un concurs fresc i àgil, on colles i  públic que s'apropi a partir de les 6 de la tarda a la plaça de Sant Roc gaudirà tant de l'espectacle ofert per les colles com de la, sempre sorprenent, cobla Contemporània.
 
                                                                     Imatge: Sabadell Sardanista

 
En aquesta ocasió, la competició estarà protagonitzada per les 6 colles juvenils que encetaràn el Campionat Nacional, i les 6 colles del Grup A que tancarà  la segona segona de la categoria absoluta.
Un bon grapat de colles "lliures" completaran la llista de colles participants.
 
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL
CREIXENT
Canet de Mar
ESTEL DE LES GAVARRES
Cassà de la Selva
GUSPIRA
Lleida
JOVES LAIETANS
Barcelona
MONTGRÍ 2000
Torroella de Montgrí
NOVA TARRAGONA  DANSA
Tarragona

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada