diumenge, 13 d’abril del 2014

NOVETATS A LA 3ª TEMPORADA DE REVESSES.CAT

"Volem que el Revesses.CAT, a més d'un curs, sigui un lloc de trobada de tots els revessaires."
 
 
 
L'equip de Revesses.Cat  ja te apunt una nova edició del curs-campionat virtual. Després de l'èxit obtingut en les dues primeres edicions, es plantegen continuar afegint alguns canvis  en la inscripció. Ells mateixos ens ho expliquen:
 
"... Actualment estem treballant en  la 3ª edició que té previst començar aquest mes d'abril i en la qual introduirem petits canvis per tal de millorar-ne alguns aspectes. La nostra intenció és fer que el Revesses.Cat, a més d'un curs, sigui un lloc de trobada de tots els revessaires..."
 
"... No volem limitar la participació solament als revessaires novells, ja que els revessaires amb experiència poden fer-hi aportacions molt valuoses.
És per això que ens proposem fer la inscripció totalment gratuïta i oberta a tothom. Això ens obligarà a fer alguns canvis en la dinàmica del curs, que esperem que el facin més participatiu i profitós...."
 
Aquest fet comportarà canvis en la cloenda del curs?
La cloenda del curs es materialitzarà, com en les edicions anteriors, en un concurs presencial en el qual podrà participar tothom, incloent-hi als revessaires habituals dels individuals de sardanes revesses. Això vol ser una introducció a un concurs individual de sardanes revesses.

Quines altres novetats esteu preparant?
També estem elaborant una col•lecció de tallers de revesses per poder presentar a col•legis. El fet que la inscripció al Revesses.CAT sigui gratuïta pot donar peu a estimular als alumnes a entrar-hi i participar del curs.

Doncs, molta sort en els projectes i que continuïn sent un èxit.
Estem molt il•lusionats per poder tirar endavant aquesta iniciativa.

Per acabar, dir-vos que us podeu descarregar les 8 revesses que vam interpretar en el concurs-presencial de cloenda, celebrat el passat 15 de desembre, en el següent enllaç:
http://www.mediafire.com/download/q2rn817j9jpk0ql/PRESENCIAL_RevessesCAT_2013.rar

La cinquena d'aquestes revesses és un "divertiment musical en forma de revessa" creat per l'equip
https://www.youtube.com/watch?v=UwJedoksgXs

I finalment,   dir-vos que podreu veure un petit resum del concurs:en el següent vídeo
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada