divendres, 22 de novembre del 2013

TOT A PUNT PER LA 19ena NIT DE LA SARDANA A CERVERA


La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida estrena un nou format de reconeixements amb el lliurament dels premis Rotllana i Sardalleida 2013
 
                                                                   Concurs ded Cervera'2013 / Imatge: Marc Rovira

Marc Rovira | Responsable de comunicació

Les colles sardanistes, les agrupacions, les entitats i les cobles acudiran aquest dissabte al principal acte sardanista de les comarques de Lleida que des de fa 19 anys reuneix tot el sector, enguany, a Cervera. Un concert de la cobla Contemporània al Paranimf de la Universitat de Cervera obrirà la vesprada, que comptarà també amb el Lliurament dels trofeus i diplomes del 39e Campionat de les Colles Sardanistes de la Terra Ferma, finalitzat la setmana passada a Balaguer. A més, durant l’acte també es donaran a conèixer els guanyadors del primer concurs fotogràfic de temàtica sardanista 2.0, fet a través d’Instagram i Twitter durant la final de Balaguer. 
Una visita guiada a la Universitat de Cervera serà l’entremès al sopar i al lliurament dels premis Rotllana i Sardalleida 2013, uns premis que estrenen format. I és que per primera vegada, s’ha unificat els premis de les diferents seccions de la Federació, que en edicions anteriors, premiaven a diferents àrees del sardanisme. Enguany, els dos guardons volen reconèixer les persones i entitats que ajuden a la promoció, valoració i divulgació de la dansa. Una ballada de sardanes amb la mateixa cobla Contemporània, com no podia ser d’altra manera, tancarà la vetllada. 
 
 
 
 
 
PROGRAMA
 
Universitat de Cervera, 19.30h
Concert amb la Cobla Contemporània
Tot seguit
Salutació de les autoritats
Lliurament dels trofeus i diplomes del 39è Campionat de les Colles Sardanistes  de la Terra Ferma
Lliurament dels premis del 1r Concurs fotogràfic d’Instagram 
21.00h
Visita guiada a la Universitat de Cervera
-----------
Pavelló poliesportiu, 22.00h
Sopar i lliurament dels premis Rotllana i Sardalleida 2013
Tot seguit
Ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada