dissabte, 29 de juny del 2013

PENDENTS DE REUS

MÀXIMA RIVALITAT PER COBRIR  LES 3 PLAÇES QUE RESTEN EN JOC PER A LA FINAL A

EL CONCURS COINCIDIRÀ AMB LA CELEBRACIÓ DEL 10è ANIVERSARI DEL BALL DE VALENCIANS DE REUS A LA PLAÇA MERCADAL

BLANCA ESPURNA Sitges
Torroella de Montgrí CONTINUÏTAT
ENCÍS Manlleu
Cassà de la selva  MANS AMIGUES
XÀLDIGA Barcelona
 
Aquestes són les 5 colles que lluitaran demà per la tarda per aconseguir una de les tres plaçes que resten per completar la Final A, el topsesven de la sardanaesportiva 2013.
Màxima expectació doncs, si més no, per veure qui cobrirà la tercera plaça en joc, ja que tant Encís com Mans Amigues, a priori sembla que tenen assegurades un lloc a la final.
De les tres restants, els sitgetans de la Blanca Espurna surten amb menys opcions ja que no han pogut superar en cap sardana a la Xàldiga, amb la  que compertien grup a la primera fase. La incognita doncs estarà en el duel Continuïtat- Xàldiga, encara que no podem oblidar que els de Torroella van superar als manlleuencs a  Palamós, en el segon concurs de la fase de grups, amb una puntuació molt ajustada.
 
Per aquesta ocasió s'han escollit sardanes d'estils ben diferents, El barri de Sant Ponç, de Borgunyó, tot un gran clàssic on l'egància esta present en tota la sardana; Sant Pol, quina hora ès?,  de la que podriem dir sardana d'aplec, que obligarà a les colles donar tot el millor de  sí mateix, i Els colors del Montsant,  una sardana més senzilla de ballar, del compositor del Priorat Amadeu Escoda.
La cobla que les interpretarà serà la Reus Jove, habitual al concurs.
 
INICI DEL CAMPIONAT TARRAGONÍ
                                                                                                          Concurs der Reus 2012 / Imatge: Geni Franco
El concurs servirà per encetar el campionat de Tarragona, on les colles dels grups Tarragona Dansa i Dansaires del Penedès rivalitzen en casi totes  les categories.
El calendari es completa amb els concursos de Tarragona (15.9) i El Vendrell (13.10) i Valls (17.11).
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada