dimarts, 5 de desembre de 2017

Els Punts Lliures ja tenen els campions 2017

 
 
Colla Estels de les Gavarres / autor: E. Capdevila 

Petits Dimoniets, Xiroia, Montseny, Aires Gironins, i Mare Nostrum, s’han proclamat aquest diumenge campiones de Catalunya a la Final celebrada a Figueres aquest diumenge.

L’esdeveniment s’ha emmarcat en la celebració de Figueres com a Capital de la Sardana i ha permès gaudir de l’espectacle de la modalitat reina de la sardana esportiva.
 
La colla barcelonina Mare Nostrum, que tornava a la competició després de la seva absència l’any passat, ha estat la guanyadora absoluta del Campionat de Catalunya 2017, recuperant així el títol assolit l’any 2015. La segona plaça ha estat per la sabadellenca Mirant al Cel, que el defensava com a campiona 2016, després de resoldre el desempat previ obtingut amb la barcelonina Xàldiga.
 
En les categories de base Petits Dimoniets, de Lleida, ha aconseguit el títol Aleví; la infantil Xiroia, de Barcelona, ha revalidat la primera posició aconseguida l’any passat; i la juvenil Montseny, de Vic, ha obtingut el títol per primera vegada en la seva història.
 
Finalment, en veterans, la campiona ha estat Aires Gironins. També en aquest cas el títol s’ha atorgat després de desfer l’empat amb la colla Trenc d’Alba, també de Girona.
 
Cal apuntar que les classificacions no seran oficials fins que l’Àrea de Campionat de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS) hagi revisat els vídeos enregistrats en directe per comprovar que les colles han complert les Bases, així com tots els resultats, impugnacions, etc. que hi poguessin haver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada