dimarts, 7 de novembre del 2017

Xerinola, Il·lusions i Montseny, campiones 2017 en les categories de base

Valls ha acollit diumenge la jornada final del Campionat  de Catalunya en les categories aleví, infantil i juvenil

Colla Montseny, campiona juvenil 2017 / Font: E. Capdevila
 
La plaça del Pati es va omplir de colles sardanistes arribades d’arreu del país en la 46ena edició del certamen vallenc. Una vegada més, la capital de l’Alt Camp ha acollit la jornada final dels Campionats nacionals Aleví, Infantil i Juvenil, on s’han proclamat les colles campiones 2017 d’aquestes categories que conformen la base de la sardana esportiva.
Amb els resultats d’aquesta última cita i sumades les puntuacions obtingudes en els concursos anteriors del calendari de la competició les colles campiones són: en categoria Aleví Xerinola, de Tarragona; en categoria Infantil Il·lusions, de Cassà de la Selva; i en categoria Juvenil Montseny, de Vic.
El concurs de Valls acull el darrer compromís per a les colles més joves del campionat des del 1992 i està pensat com una gran festa de cloenda. Així, l’entitat organitzadora, la Unió Anelles de la Flama, hi fa participar diversos elements festiu del bestiari i la tradició local, com la Mulassa i els gegants de Valls. La cobla Contemporània, arrodoneix la jornada festiva amb  el seu particular “sardaxou” al final del concurs.
                                                 Sardana final de Germanor / Font: E. Capdevila
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada